Missie

B&R Facility Management zorgt voor het totale onderhoud van uw gebouw, dit om op korte- en lange termijn een totale oplossing te kunnen bieden aan de noden van de opdrachtgever. De basisprincipes flexibiliteit en kwaliteit garanderen de duurzame samenwerking die B&R Facility Management met de opdrachtgever aangaat.

Onderdeel Bouwgroep

B&R Facility Management is onderdeel van B&R Bouwgroep, dit biedt stevige financiële fundamenten en geeft de kans om te profiteren van de aanwezige kennis en expertise binnen de groep.

Missie

B&R bouwgroep is een multidisciplinaire groep die functioneert als één team en zich concentreert op de afzonderlijke dochterbedrijven om een duurzame groei te bekomen, gebaseerd op excellente klanten relaties, knowhow, kwaliteit en aandacht voor de individuele medewerker en een aangename werkomgeving.

Visie

B&R Bouwgroep realiseert haar missie door te sturen op een selectief aannemingsbeleid, te focussen op kennis en kwaliteit en door bedrijfsprocessen continu te verbeteren. Dankzij een bundeling van disciplines en kennis levert de groep vroegtijdig kwaliteit, wat zich vertaalt in langdurige, duurzame oplossingen.

Groei

De laatste decennia realiseerde B&R Bouwgroep een zeer snelle groei. Dit leidde zowel tot een forse stijging van het aantal gerealiseerde projecten, het aantal medewerkers, het aantal lopende werven als de financiële cijfers.